.
Pat Krimson
zondag 26 juni 2022

Pat Krimson biedt weerwoord: “Ik ken u niet eens”

Hij begrijpt die mensen niet

De voorbije tweetal jaren waren een hel voor Pat Krimson. Na jarenlang elk podium waar dan ook ter wereld gezien te hebben, viel zijn drukke leven plots stil. Meer dan alleen wat muziek uitbrengen, kon hij met 2 Fabiola niet doen. Maar daar zaten de radiostations niet op te wachten.

“Ze pikten onze plaat toen maar niet op. Ik was boos, ontgoocheld. We stonden als artiesten al aan de kant en werden ook nog eens de beek ingestampt. Zo voelde het toch. Je creëert iets, steekt je centen daarin… en dan sturen de mensen van de radio: ‘We gaan het niet draaien, want we vinden het niet goed.’”, vertelt Pat in De Morgen.

Pat heeft het daar niet bij gelaten en heeft meteen contact opgenomen met de redactie. Maar ook sociale media laten Krimson niet onberoerd.

“Ik kan soms moeilijk met de grofheid op sociale media om. Ik vind sommige mensen ook losers, maar ik ga mijn energie toch niet verspillen om dat te typen. Hoe kun je er nu voldoening uithalen om mensen neer te sabelen die totaal niet kent”, vraagt hij zich af.

Zo herinnert Pat zich één voorval nog goed. Hij was te gast bij ‘Van Gils en Gasten’ om er te praten over zijn oogziekte, glaucoom. “Iemand stuurde toen op sociale media: ‘hij had blind moeten zijn.’ Kun je dat nu geloven? Ik stuurde toen terug: ‘Meneer, ik snap niet waarom u dit schrijft. Ik ken u ook niet, maar uw vrouw ken ik des te beter.’ Dat is dan mijn humor.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson