.
2 Fabiola
zondag 3 april 2022

Pat Krimson en Loredana: “Het was elk jaar weer vloeken”

Maar dit seizoen is het wel gelukt

Eindelijk is het zover, een nieuw seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. In dat nieuwe seizoen zien we dit keer op 2 Fabiola. Ze hebben even moeten wachten voordat ze gevraagd werden, en moesten dan ook niet lang nadenken om ‘ja’ te zeggen toen de vraag werd gesteld.

“Loredana en ik zijn fan en vloekten elk jaar toen duidelijk werd dat we er weer niet bij waren. Maar ik geloof er sterk in dat alles op het juiste moment gebeurt”, zegt Pat Krimson in Tv Familie. “We zijn in het gezelschap van een supersterke groep. Alle deelnemers hebben al hits gehad, zelfs Camille ondanks haar jonge leeftijd. En ook was ik erg geschrokken van wat Ozark Henry al op muzikaal vlak heeft verwezenlijkt. Ik denk dat de kijkers echt tevreden zullen zijn over het resultaat”.

Pat en Loredana zijn tijdens de 2de aflevering de centrale gast in het programma. Op de dag dat Pats papa jarig is. “Dat maakt het extra speciaal, want het wordt toch zo’n beetje een overzicht van mijn muziekcarrière. Ik zie het als een soort eerbetoon aan mijn vader.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson

Bio van Loredana en 2 Fabiola

Meer Over:

Loredana 2 Fabiola