.
Pat Krimson
vrijdag 10 mei 2024

Pat Krimson: “Ik had goeie, toffe, maar foute vrienden”

Hij hield er een stevig leven op na

Het was altijd de grote droom van Pat Krimson om iets in de muziek te gaan doen en op Ibiza te gaan wonen. Beide dromen zijn uitgekomen, ook het wonen op Ibiza.

“'Desnoods in een stalletje', dacht ik toen ik het eiland in de jaren 80 leerde kennen. Er heerste een vibe, een unieke energie. In 1999, na negen succesjaren, had ik genoeg centen om me er te vestigen. Ik stond op nummer één met 'The House of Doom' van Nunca en stak in de Zillion mijn TMF Award in de lucht. 'Bedankt iedereen', riep ik, en ik vertrok naar mijn eiland”, lacht hij in Dag Allemaal.

Pat had de tijd van zijn leven op Ibiza en zag het een beetje als ‘zijn pensioen’. Toch vloog hij elk weekend naar België om daar zijn twee discotheken te runnen.

“Financieel zat ik op rozen. Ik had mijn huis in België en mijn huis op Ibiza, op een prachtige locatie. Ik had er goeie, toffe maar foute vrienden en organiseerde vooral villa-party's. Seks, drugs en rock-'n-roll, jawel. Ik wou er aanvankelijk ook een eigen label starten, ik zou de eerste Belgische dj zijn die dat deed.”

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson