.
Pat Krimson
maandag 6 mei 2024

Pat Krimson: “Ik heb meestal gelijk gekregen”

Hij deed zijn eigen zin

Hoewel de moeder van Pat Krimson nooit had gedacht dat haar zoon iets in de muziek zou gaan doen, is ze hem toch blijven steunen en hebben de twee altijd een goeie band gehad met elkaar. Jammer genoeg overleed de vrouw 2 jaar geleden.

“Ze had dementie en ik bezocht haar vier dagen per week in het rusthuis. Soms dacht ze dat ik haar broer was en noemde ze me Roger, soms dat ik haar gestorven man was en dan werd ik Maurice. Maar er waren ook pakkende momenten dat ze me 'zoon' noemde en me herkende. Het waren heftige jaren en die laatste maanden verdiende ze niet. Ze had veel pijn, toen ze stierf was dat eigenlijk een opluchting. Het is een troost dat ik tot het laatste moment bij haar ben kunnen blijven”, zegt Pat in Dag Allemaal.

Het is bijna niet te geloven welke projecten Pat allemaal heeft gedaan in zijn leven. Hij is onder heel wat verschillende gedaantes verschenen.

“Ik heb mezelf altijd heruitgevonden, en het hielp dat ik een koppigaard ben. Vroeger luisterde ik niet naar anderen, nu wel. Maar mijn weg is nog altijd dé weg, er is geen andere. En ik heb meestal gelijk gekregen.”

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson