.
Pat Krimson en Loredena van 2 Fabiola
woensdag 6 december 2023

Pat Krimson: “Ik hoop dat ze er iets van bijleert”

Hij weet niet hoe hij zou reageren

Wanneer je een relatie hebt, hoop je natuurlijk dat je partner je nooit zal bedriegen. Helaas betrappen veel mensen hun geliefde toch op een affaire en dat betekent bij velen de ultieme doodsteek voor de relatie.

Voor Pat Krimson ligt het anders. Voor hem hoeft het niet het einde van de relatie te betekenen. Al heeft hij er ook nog niet veel over nagedacht. Hij legt het uit in Nina.

“Dan hoop ik dat ze iets bijgeleerd heeft. Anders ben ik er niks mee. Ik weet niet hoe ik op dat moment zou reageren. Het zou enorm veel pijn doen, neem ik aan. Ik heb er nog nooit over nagedacht, omdat ik niet het gevoel heb dat Loredana dat ooit zou doen. Omgekeerd denkt zij er soms anders over. Dat weet ik. Ze is niet altijd op haar gemak. Maar zoals ik net verteld heb: het houdt me niet meer bezig. Ik ga ervan uit dat we voor elkaar gekozen hebben, voor altijd."

Het zou niet de eerste keer zijn dat een vrouw haar veel oudere man bedriegt met een jonger iemand. Maar gelukkig voelt Patje zich nog niet zo oud. Al kan hij niet anders dan toegeven dat hij toch ouder wordt.

“Met de jaren steken er wel wat kwaaltjes de kop op. Zo sukkel ik enorm met mijn ogen. Ik heb al negen jaar glaucoom in een gevorderd stadium (ongeneeslijke oogziekte die kan lijden tot blindheid, red.). Het varieert van dag tot dag. De ene keer is het slechter, dan wat beter. Ik heb tamelijk veel van mijn zicht verloren in het begin, maar nu is het stabiel. Maar ik heb bijvoorbeeld slecht dieptezicht, en als het backstage donker is, kan dat vervelend zijn. Ik moet ook elke maand op controle bij de oogarts, het is een constante zorg”, klinkt het in Nina.