.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
zondag 10 december 2023

Pat Krimson: “Omstandigheden veranderen nu eenmaal”

Ze werden toch verliefd

Toen Pat Krimson en Loredana voor het eerst met elkaar gingen samenwerken bij 2 Fabiola was er van liefde nog lang geen sprake. Ze hadden allebei nog een relatie en waren niet op zoek naar de liefde.

“De omstandigheden veranderden. Op een gegeven dag waren we allebei weer single. Loredana was in die periode een paar keer komen babysitten op mijn dochter Troy, als ik ergens moest gaan draaien. Als ik dan thuiskwam, bleven we altijd nog wat napraten. Over muziek, maar ook over andere interesses die we blijkbaar deelden. Simpele dingen: over wat we graag eten, waar we graag op vakantie gingen”, zegt Pat Krimson in Nina.

Er is een behoorlijk groot leeftijdsverschil tussen de twee, maar dat lijkt hen niet te storen. Qua mindset is Loredana ouder dan ze is.

“Ik ben effectief ouder dan mijn leeftijd qua mind, en omgekeerd is Pat een stuk jonger van geest: we komen elkaar mooi tegemoet. Ik heb altijd graag een man gehad met de nodige maturiteit. Iemand van wie ik iets kan leren. Al is het wel de eerste keer dat er zo'n groot verschil in leeftijd is. Toen ik een relatie begon met Pat, kwam daar ook zijn dochter bij. Ik werd erin gegooid, ik was in één keer 'plusmama'. Maar tussen Troy en mij zat het meteen goed. Ik ben iemand die de dingen goed aanvoelt.”