.
Pat Krimson
dinsdag 14 mei 2024

Pat Krimson: “Plots hadden we problemen met de politie”

Dat betekende de ondergang

Pat Krimson heeft al veel en hard gewerkt in zijn leven. Hij woonde zelfs een aantal jaar op Ibiza. Maar daar had hij vooral een heel wild leven en verloor hij een beetje de focus.

“Ik vraag me nog altijd af: waar zou ik zijn uitgekomen had ik het wel gedaan? Zou ik mee op de wave van de wereldwijd bekende dj's hebben gesurft? Ik zal het nooit weten, maar spijt heb ik niet. Ik beleefde er fantastische jaren vol erotische prikkels”, lacht hij in Dag Allemaal.

Toen de dj op Ibiza woonde, had hij nog twee eigen goed draaiende clubs in België. Die moest hij jammer genoeg sluiten.

“In Vosselaar waren er problemen met de politie en van het ogenblik dat we in Hasselt iedereen moesten binnenlaten, ging het er snel bergaf. Ik was mijn inkomsten kwijt, begon in Ibiza een AtmoZ-loungebar en kreeg nogal wat tegenwerking. Om de haverklap politiecontroles, moeilijkheden met de muzieklicentie. Ze wilden gewoon niet dat een buitenlander klanten afsnoepte. Ook de vriendenkring op Ibiza veranderde. Ik ben er misschien een paar jaar te lang blijven hangen, maar ik koester alle mooie herinneringen. Been there, done that...'”