.
Pat Krimson
vrijdag 18 augustus 2023

Pat Krimson: “We zijn het meest geboekt van de Vlaamse artiesten” 

Ze zijn druk bezig 

In de zomer van 1996 wist 2 Fabiola een gigantische hit te scoren met ‘Lift U Up’. Dat betekende voor hen de start van een lange en mooie carrière. Met het nummer stonden ze een half jaar lang genoteerd op de eerste plaats in de Ultratop.

“Het is een constante in heel mijn carrière dat het erg moeilijk is geweest om mijn muziek op de radiozenders gespeeld te laten worden. Ik heb altijd platen gemaakt met een hoekje af, iets anders dan de rest deed. Vaak pasten die nummers niet in het stramien van wat de zenders op dat moment veel draaiden”, zegt Pat Krimson in Story.

2 Fabiola heeft al wat zangeressen gekend, maar ondertussen is Loredana toch al 15 jaar de vaste zangeres van de groep. Zij hebben een goed gevulde en drukke agenda.

“Alleen al deze maand staan er 31 optredens ingepland, met 2 Fabiola, Loredana solo en ik als dj. En elke maand gaat mijn AtmoZ-partyconcept door, dat meestal uitverkocht is. Zo zijn we de vaakst geboekte Vlaamse artiesten van de zomer. Het is één van de beste jaren van mijn carrière.”