.
Pat Krimson
zaterdag 19 augustus 2023

Pat Krimson werd buitengesmeten: “Ik gooide hem van achter mijn draaitafels weg” 

Hij kreeg het aan de stok 

Wie denkt aan het nachtleven, discotheken, vette beats, dj’s, die denkt ook aan Pat Krimson. In tijden dat de Zillion erg hot was in Vlaanderen, baatte Pat een discotheek uit op Ibiza.

Ooit werd Pat uitgenodigd als dj in de discotheek. Maar dat is daar heel fout afgelopen. Pat vertelt het zelf in Tv Familie.

“Blijkbaar was er iets niet naar de zin van Frank Verstraeten. Ik was volop bezig met mijn set toen hij zich kwam moeien in de dj-booth. Ik ben flink wat groter dan Frank, dus ik heb hem vanachter mijn draaitafels gesmeten. Maar Frank nam meteen wraak.”

Pat draaide op dat moment nog met platen. Frank had er niks beters op gevonden om de bassen zo zwaar te zetten dat de pickup-naald constant van de platen wipte.

“Heel mijn set ging om zeep. Ik zwierde hem vanachter die geluidsinstallatie. Maar Frank was de koning van de Zillion. Plots stonden de buitenwippers daar en werd ik buiten gesmeten. Het kwam uiteindelijk wel weer goed tussen ons en ik heb een paar keer met 2 Fabiola in de Zillion mogen optreden.”