.
Patrick Onzia
woensdag 7 augustus 2024

Patrick Onzia: “Ik hoop op die ene tijdloze hit” 

Die is er nog niet 

Er zijn heel wat artiesten die het bijzonder jammer vinden dat ze zo weinig kansen krijgen om bijvoorbeeld op te treden tijdens ‘TOTZ’. Ook Patrick Onzia, die graag wat meer bekendheid wil als soloartiest vindt dat er te weinig kansen zijn voor de vele artiesten.

“Ik weet het. Er zijn er destijds veel groot geworden in 'Tien Om Te Zien', samen met gevestigde namen als Steeno of Kaëll. Maar ja, in die nieuwe versie van 'Tien Om Te Zien' kan je nu eenmaal niet iedereen een plaats geven. Of me dat frustreert? Dat haalt toch niets uit. Ik heb m'n werk en ben liever gelukkig dan dat ik bitter rondloop. Dat hebben de fans ook liever, denk ik soms als ik m'n collega's hoor klagen. Met negativiteit los je niets op”, klinkt het in Dag Allemaal.

Helemaal ongelijk hebben de artiesten natuurlijk niet. Televisie blijft een belangrijk medium voor naamsbekendheid te krijgen en je te laten zien aan het grote publiek.

“Dat zet deuren open en zorgt ervoor dat je iets meer mag vragen voor een optreden. Maar kom, ik mag al een hele tijd meedraaien en ik kan m'n rekeningen betalen... da's toch mooi. En ja, natuurlijk hoop ik nog altijd op die ene, tijdloze hit. Iets als 'Zeven anjers, zeven rozen' van Willy Sommers of 'Ik ben zo eenzaam zonder jou' van Will Tura. Iets waarvoor ze me zullen herinneren als ik er niet meer ben. Ik zal alleszins platen blijven uitbrengen zo lang het kan, ik geef niet op.”

Bio van Patrick Onzia

Meer Over:

Patrick Onzia