.
News Image

Paul Carrack komt naar De Roma

Kent u zijn grootste hit nog?


Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden. Doorheen de jaren heeft hij een succesvolle solocarrière uitgebouwd, maar daarnaast is hij ook een graag geziene gast bij en songschrijver voor een hele reeks legendarische artiesten. Op het lijstje staan naast Mike & The Mechanics (waarbij hij jarenlang vast bandlid was) ook namen als Eric Clapton, Roxy Music, BB King, Nick Lowe, Roger Waters, Elton John, The Smiths en Ringo Starr. Een CV om u tegen te zeggen!

Eaglesfans kennen hem ongetwijfeld als auteur van het fantastische Love Will Keep Us Alive. Maar de echte Paul Carrack komt pas volledig tot zijn recht als soloartiest. Ondertussen staan er 18 soloalbums op de teller, waarvan het recente Souls Shadows (2016) het glansrijk tot in de hoogste regionen van de Britse charts schopte. In 2017 vat Carrack zijn grootste solotour ooit aan, en een passage in De Roma kon uiteraard niet ontbreken.



Op 9 mei 2017 komt Paul Carrack naar ons land, meerbepaald in De Roma te Borgerhout. De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 18 november om 9u30 via deroma.be


Bio van Paul Carrack

Meer Over:

Paul Carrack