.
Paul Michiels
woensdag 15 november 2023

Paul Michiels: “Het is voor mij een eer”

Hij treedt nog altijd op

Het zijn weer drukke tijden voor Paul Michiels. De man heeft een nieuwe plaat uit en gaat met die plaat ook op theatertournee. Paul is dan wel al 75 jaar, hij barst nog altijd van de energie.

Behalve een nieuwe plaat heeft Paul ook een nieuwe single. Die kreeg de titel ‘Sons & Daughters’ waarmee hij verwijst naar zijn 8 kinderen. Hij is trots op ze, stuk voor stuk.

De tournee kreeg dan weer de titel ‘His Body en Soul’. En ook daar zit een betekenis achter. “Ja, ik wil in de theaters de songs spelen die me echt na aan het hart liggen en dat op mijn eigen manier. Er zitten ook wat fijne covers tussen. Het publiek kan rustig genieten van die muzikale reis. Lean back and enjoy, dus” klinkt het in Primo.

De zanger staat al heel wat jaren op het podium, maar nog steeds raakt hij het niet beu. Hij doet het nog altijd met evenveel plezier en overgave.

“Het is voor mij telkens een eer om uit de coulissen te komen en een zaal vol mensen te zien zitten. Ze zijn allemaal gekomen om mij te horen zingen, ik wil hen daarvoor iets in ruil geven. Daarvoor doe ik het nog altijd. Het is en blijft mijn bestaansreden.”