.
Paul Michiels
dinsdag 28 november 2023

Paul Michiels: “Ik ben bij haar in goede handen”

Ze soigneert hem goed

Paul Michiels is afgelopen zomer 75 jaar geworden. Als het van hem afhangt wordt hij met gemak 100. Op zijn nieuwe album zingt hij dat hij in de Indian Summer van zijn leven zit.

“Een mens wordt met veel geluk 100 jaar. Ik ben er nu 75, dat wil zeggen dat ik al drie keer 25 ben geweest. Hopelijk kan ik er nog 25 bijdoen. Bij mijn vrouw Tineke ben ik alvast in goede handen, zij soigneert mij nog altijd. Verder let ik een beetje op wat ik eet en drink en laat ik mij geregeld binnenstebuiten keren door mijn dokter. Een paar weken geleden liet ik nog een coloscopie doen, en alles bleek perfect in orde. Mijn tip voor de mensen: laat je geregeld nakijken, want ze kunnen veel tegenwoordig”, geeft Paul als tip mee in Dag Allemaal.

Bang om oud te worden, heeft Paul niet. Hij gedraag zich ook niet naar zijn leeftijd en zegt dat hij nooit heeft gewerkt.

“Ik heb altijd alles graag gedaan in mijn leven. Ik heb nooit een baas boven mij gehad en heb nooit de bus moeten pakken naar het werk. Respect voor mensen die dat hun hele leven doen, maar dan worden ze 65 en bedankt voor bewezen diensten. Velen belanden in een zwart gat en worden snel oud, begrijp je?”