.
Paul Michiels
vrijdag 8 december 2023

Paul Michiels: “Ik had dat toen al voorspeld”

Ze zijn nog altijd samen

Vroeger was Paul Michiels niet vies van roken en wat alcohol. Zijn leven was iets heftiger dan nu als artiest, maar hij heeft de rust in zijn leven gevonden en dat vindt hij niet erg.

“Al lang, terwijl het soms wel druk is. Maar ik heb me nooit gehaast voor iets, en ik ga daar nu niet meer mee beginnen. Tineke is zéér belangrijk geweest in dat vinden van rust, ik heb heel veel van haar geleerd. Zij is 28 jaar jonger, maar zij heeft zoveel wijsheid”, klinkt het in Dag Allemaal.

Paul en zijn vrouw zijn ondertussen bijna 30 jaar samen en niemand had er ooit in geloofd dat de twee zo lang zouden samen blijven.

“Ík had dat voorspeld. Toen ik Tineke leerde kennen, moest ze nog 19 worden, terwijl ik al 46 was. Maar ik zag haar en zei: 'Daar loopt de vrouw van mijn leven.' Bij ons in het dorp was dat een rel, natuurlijk. Ah ja, ik liet mijn vrouw en vijf kinderen in de steek. Maar ik heb nooit van de commentaren wakker gelegen. Je moet je hart volgen in het leven, en dat doe ik nog altijd. Ik zeg en doe wat ik denk dat het beste is.”