.
Maxine Michiels, Paul Michiels
maandag 5 februari 2024

Paul Michiels: “Ik heb daar enorm bewondering voor” 

Hij heeft een groot gezin 

Paul Michiels is vader van 8 kinderen. Zo’n groot gezin, dat vindt hij plezant. Hij vindt het heerlijk om zijn kinderen te zien opgroeien tot mooie en goeie mensen.

“Ik heb bewondering voor de manier waarop ze in het leven staan. Roel, de oudste, is 48. Hij werkt als piloot. Lisa heeft op Kreta een gezin gesticht met een visser. Lenn werkt als klanktechnicus, Lode heeft altijd als ober in een sterrenrestaurant gewerkt en Maxine is druk als paardentrainster. Ze is nu wel zwanger van haar eerste kindje. Ze bevalt volgende maand”, vertelt hij over zijn kinderen in Story.

Maxine werd vorig jaar verliefd op haar sportcoach en al heel snel werd ze zwanger van haar eerste kindje. Zijn andere kinderen ziet Paul niet altijd evenv aak.

“Af en toe gaan we samen naar Lisa op Kreta. Dan is het feest. Na de feestdagen komen we ook allemaal eens samen. En op verjaardagen probeer ik bij de kleinkinderen langs te gaan. We omringen elkaar goed, hangen sterk aan elkaar en horen elkaar elke dag via WhatsApp over de kleine en grote gebeurtenissen. Deze zomer, voor mijn 75ste verjaardag, zijn ze ook allemaal in mijn tuin komen kamperen. De tuin stond vol tenten. Daar willen we jaarlijkse traditie van maken.”