.
Paul Michiels en Jan Leyers van Soulsister
maandag 25 december 2023

Paul Michiels: “Ik weet perfect wat ik doe”

Hij gaat nog even door

Als het van Paul Michiels afhangt, gaat hij nog 25 jaar door met zingen. Hij zit nog altijd goed in zijn vel, voelt zich fit en gezond en heeft het gevoel dat hij nog jaren door kan gaan.

Hij wil dan ook nog elke kans grijpen die de komende jaren op zijn pad komt. Dat bezingt hij ook in zijn nieuwe nummer ‘Old Man From The Neighbourhood’.

“Succes en respect voor de dingen die ik kan. Daarmee is alles gezegd. Sterven op het podium, dat zou geweldig zijn, al denk ik niet dat ik het zo lang zal uithouden als zanger. Het mag ook niet potsierlijk worden, hé. Ik denk wel dat ik zal weten wanneer het tijd is om te stoppen”, vertelt Paul aan Dag Allemaal.

Michiels voelt zijn lichaam goed aan en zal tijdig ingrijpen wanneer hij voelt dat het nodig is. En zelf vindt hij zijn stem beter dan 25 jaar geleden.“ Ik weet perfect wat ik doe, dat is allemaal feeling en techniek. Mijn nieuwe tournee in de theaters staat al helemaal op punt!”“ Ik weet perfect wat ik doe, dat is allemaal feeling en techniek. Mijn nieuwe tournee in de theaters staat al helemaal op punt!”