.
Maxine Michiels, Paul Michiels
maandag 4 december 2023

Paul Michiels: “Mijn vrouw ziet dat wel zitten”

Hij heeft erover nagedacht

Met 8 kinderen heeft Paul Michiels in zijn leven zijn handen vol gehad. Al die kinderen zijn nu volwassen gezonde mensen met een eigen leven. Een van zijn dochters woont zelfs op Kreta.

“We zijn er onlangs nog geweest. Op Kreta loopt geen politie rond, terwijl je hier al een proces krijgt als je per ongeluk fout geparkeerd staat of noodgedwongen door oranje rijdt, verleden week nog begot! Voor iemand zoals ik die moeite heeft met autoriteit is dat ideaal”, lacht Paul in Dag Allemaal.

Paul heeft ooit op het punt gestaan om er ook een huis te kopen. Maar het feit dat hij dan ver weg is van het podium, houdt hem tegen. Het is tenslotte het liefste wat hij doet.

“Ik denk nochtans wel dat mijn vrouw dat zou zien zitten. Maar dan in een huis hoog in de bergen waar niemand woont en waar ze enkel de zee ziet. Ze is veel met de natuur bezig. Tineke is erg zen en leest veel over het leven na de dood en zo. Ik ben daar niet zo mee bezig, maar begrijp het wel. Mijn vrouw en ik zijn erg verschillend, maar wij zijn graag bij elkaar. Wij gaan samen slapen en staan samen op.”