.
Pauline Slangen, Olivier Deschacht
vrijdag 17 november 2023

Pauline Slangen: “Mannen stappen zelden op mij af”

Maar heeft ze geen relatie?

Of Pauline Slangen nu samen is met Olivier Deschacht of niet, het blijft nog een beetje gissen. De twee ontkennen volledig, maar heel wat signalen wijzen toch in de richting dat de twee een relatie met elkaar zouden hebben.

Kort na haar relatiebreuk werd Pauline al aan de zijde van Olivier gespot. En net zoals in haar vorige relatie is ook hij een pak ouder dan zij. Olivier is 42, zij amper 21.

Deze zomer ontkende Pauline nog alles, schrijft Dag Allemaal. “Ik treed deze zomer zoveel op dat ik amper tijd heb om op stap te gaan', klonk het in Het Laatste Nieuws. 'Als ik eens buitenkom, stappen mannen trouwens zelden op me af. Ik krijg nu minder aandacht dan toen ik in een relatie zat. Ik moet al luidop zeggen: 'Hé, ik ben single, hé!”

Eerder dit jaar had Olivier nog een relatie met ex Miss-België-finaliste Bo Praet. Hun relatie bleek ook maar van korte duur te zijn.

Het ziet er dus nu naar uit dat Olivier en Pauline elkaar hebben gevonden, ondanks de ontkenningen. Mocht het echt zo zijn, dan wensen we de twee veel geluk toe samen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pauline Slangen en Olivier Deschacht