.
Chateau Planckaert
dinsdag 7 juni 2022

Pauline uit ‘Junior op zoek naar de liefde’: “Hij heeft echt veel verdriet”

Ze overleed enkele weken geleden

Verovert Pauline het hart van Junior Planckaert of niet? Of is het toch één van de drie andere dames die Junior weer verliefd laat voelen. Binnenkort kennen we het antwoord. Al ziet het er toch goed uit voor Pauline.

“Ik had wel het gevoel dat hij zich openstelde voor ons. Maar onze klik was niet specialer dan met de andere meisjes. In het begin hadden we daar allemaal wat schrik voor. Ook z’n zus Stephanie. Maar doorheen het programma hebben we Junior zien openbloeien”, vertelt Pauline over haar ervaringen in het programma in Tv Familie.

Van jaloezie was er tussen de kandidaten geen sprake, ook zij kregen een goede band met elkaar en er werden vooral veel nieuwe vriendschappen gesmeed.

Tijdens zo’n programma komen er ook veel emoties los, al waren die bij Junior niet altijd te zien. “Hij had wel dikwijls een krop in de keel toen hij moest zeggen wie hij naar huis zou sturen. Junior is net als ik, een Kreeft. En dat zijn heel emotionele mensen.”

Ook toen mémé Clara kwam te overlijden wist Junior zijn gevoelens moeilijk te uiten. Maar dat het hem intens verdrietig maakt, daar twijfelt Pauline niet aan. “Samen met de anderen moet Junior nu door een rouwproces. Mémé Clara had een gezegende leeftijd, maar zo’n verlies komt altijd hard aan. Maar ik leef wel erg mee met Junior en de anderen.”

Download onze app voor iOS of Android