.
Junior Planckaert
zaterdag 4 juni 2022

Pauline uit ‘Junior op zoek naar de liefde’: “Mijn vooroordelen waren fout”

Ze had een heel ander beeld

Bijna weten we wie het hart van Junior Planckaert terug kan vervullen met liefde. Ze zijn nog met vier, en één van hen is Pauline. Ze is afkomstig uit Henegouwen en is bijzonder blij dat ze nog altijd deel mag uitmaken van de zoektocht.

Junior is volledig Pauline haar type en dat trok haar over de streep om zich in te schrijven voor het programma. “Ik volgde Junior al via de sociale media, maar ik heb nooit beseft dat hij de ware zou kunnen zijn. Ik heb me dus ingeschreven met de gedachte: ‘Je weet maar nooit…”, lacht Pauline in Tv Familie.

Pauline is vol lof over Junior en hij beantwoordt aan heel wat kwaliteiten waar ze van houdt. Dat hij zo sportief is en geen uitdaging uit de weg gaat, dat vindt ze geweldig. Dankzij het programma heeft ze ook een heel andere beeld gekregen over Junior.

“Vooroordelen kunnen echt fout zijn. ik zag Junior als rustig en timide. Dacht dat hij liever op de achtergrond bleef. Maar dat is niet zo. We hebben enkele intieme momenten gedeeld en Junior was heel betrokken. Het was beter dan ik me had ingebeeld.”

Wie een relatie wil beginnen met Junior moet er ook rekening mee houden dan een verhuis naar Frankrijk bijna essentieel en noodzakelijk is. Iets wat Pauline niet lijkt af te schrikken. Zij woont al heel haar leven in Wallonië, ondanks dat een groot deel van haar leven zich ook in Vlaanderen afspeelt.

Download onze app voor iOS of Android