.
Peter Van Asbroeck
zaterdag 9 maart 2024

Peter Van Asbroeck: “Dan heb je daar geen behoefte meer aan”

Ze wonen niet samen

Het liefdesleven van Peter Van Asbroeck is wel eens hobbelig geweest. Maar ondertussen heeft hij al tien jaar rust gevonden bij Gwen. De twee wonen niet samen, maar hebben wel een latrelatie.

“We hebben elkaar leren kennen via een verborgen-cameraprogramma met Walter Grootaers. Nadien zijn we met elkaar via sociale media aan de praat geraakt. We bleken goed overeen te komen. Gwen heeft veel humor, ze vult me wel wat aan, is echt mijn soulmate. En ze ziet er ook keileuk uit”, zegt Peter in Story.

Ook trouwen staat niet op de planning bij de twee. Voor het nalatenschap hoeven ze het niet te doen, want dat is allemaal al geregeld.

“Samenwonen is weleens ter sprake gekomen, maar Gwen werkt als boekhouder en personal trainer in Hasselt en begint vaak al om 8 uur 's ochtends te werken. En voor mij, als acteur, is Hasselt echt wel een uithoek. Ik hoef ook niet elke dag samen met mijn lief door te brengen. Gwen denkt daar net hetzelfde over. Als je wat ouder bent en al een sololeven hebt gehad, heb je daar niet meer zoveel behoefte aan. Samenwonen, dat is ook niet altijd rozengeur en maneschijn.”