.
Peter Van de Velde in Thuis
dinsdag 25 april 2023

Peter Van de Velde: “Dat heeft misschien met mijn ego te maken”

Hij is soms erg onzeker

Het was een verrassing voor velen dat Peter Van den Begin mee mocht spelen in ‘Red Star Line’, de musical van Studio 100. Peter is niet meteen een echte musicalacteur, maar hij staat er wel zijn mannetje.

“Het is allemaal heel spannend, zingen met oortjes in is ook nieuw voor mij. Ik word op de set wel goed begeleid met extra zanglessen en ik hou van het musicalgenre. Ik ging als tiener regelmatig met mijn ouders naar musicals in Londen kijken”, zegt Peter in Story.

Peter heeft dan wel al eens meegespeeld in ‘Oliver Twist’, een musical die jaren geleden werd opgevoerd. Het blijft toch allemaal buiten zijn comfortzone liggen dat zingen.

Wie ook nog altijd een beetje onzeker is, is Peter Van de Velde. Hij deelt een rol met Peter Van den Begin in ‘Red Star Line’.

“Zelfs na vijf jaar spelen in het Pop-Up Theater in Puurs ben ik nog altijd onzeker. Door die castwissels voel ik me niet zo comfortabel. Dat heeft misschien met mijn ego te maken, maar vooral met mijn onzekerheid. Ik heb een groot bakkes, maar dat is mijn afweergeschut. Maar ik wil ook een onzekere acteur blijven. Dat lijkt me veel mooier dan wanneer je denkt dat je het allemaal weet.”