.
pommelien thijs
dinsdag 30 januari 2024

Pommelien Thijs: “Ik wil er zelf iets over kunnen zeggen”

Ze wil niet geleefd worden

Vanaf komende zomer starten de opnames van het tweede seizoen van ‘Knokke Off’. Pommelien die het deze zomer ‘rustiger’ aan wil doen en graag een dag per week zou willen hebben om uit te rusten, weet nu al dat dat heel moeilijk zal zijn.

“Maar bij zo'n reeks zijn er anderen die de boel leiden, die met duizend-en-een dingen bezig zijn. Ik moet slechts uitvoeren. Godzijdank. (lacht) In april beginnen de opnames, tot in de zomer. Ik ben blij dat er een vervolg komt, maar ik kan je er niks meer over vertellen. Omdat ik het zelf nog niet weet”, lacht ze in Gazet van Antwerpen.

Pommelien heeft mensen die voor haar haar agenda bijhouden, maar iemand haar agenda volledig alleen laten samenstellen, dat zou ze toch liever niet willen.

“Ik wil te allen tijde daar zelf iets over te zeggen hebben. Het voorbije jaar was ontzettend leuk, maar ook zeer zwaar. En ik wil niet het risico lopen om het gevoel te krijgen dat ik word geleefd. Daar heb ik geen zin in. Ik ben op dit moment ziek, en dan vallen de opdrachten gewoon weg. Ik wil niet iemand boven mij die eist dat ik moet doen wat die zegt.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs