.
Louis Talpe en prins Laurent
zondag 18 augustus 2024

Prins Laurent: “Dat is haar beslissing” 

Daar doet hij geen uitspraken over 

Tijdens de nationale feestdag dit jaar was prinses Claire niet aanwezig op het grote feest voor de koninklijke familie. In Story legt prins Laurent uit waarom.

“Dat was haar beslissing. Ik moet mij daar niet in haar naam over uitspreken. Maar ik volg haar in alles wat ze doet. Maar uit protest was het niet. Zo kleingeestig is mijn echtgenote niet. Maar dat ze er zo over denkt, is zeker.”

Laurent en Claire hebben ondertussen ook nog hun kinderen om op te focussen. Louise gaat dit jaar beginnen aan haar derde jaar Sociale Wetenschappen aan de universiteit van Maastricht. Nicolas en Aymeric zijn afgestudeerd aan de middelbare school.

“Ze zijn ingeschreven aan de Voorbereidende Divisie op de Koninklijke Militaire School in Sint-Truiden, om hun talen en wiskunde te verbeteren. Nicolas zal polytechniek volgen, omdat hij ingenieur wil worden. Aymeric gaat voor sociale en militaire wetenschappen, hij wil de commerciële sector in. Ze zullen daar op internaat gaan en leven volgens de militaire tucht, zoals ik het ook ooit heb meegemaakt.”

Bio van Prins Laurent

Meer Over:

Prins Laurent