.
Raaf in The Masked Singer
woensdag 22 maart 2023

Raaf uit ‘The Masked Singer’: “Ik begeef mij vaak in de hoogste kringen”

Wie is hij of zij toch

Één van de grootste mysteries uit ‘The Masked Singer’ dit seizoen lijkt toch wel Raaf te zijn. Raaf kan ongelooflijk goed zingen, maar niemand heeft een idee wie er onder het masker verscholen zit. Natalia? Loïc Nottet? Coely? Er passeren heel wat namen de revue.

In Dag Allemaal geeft Raaf zijn of haar eerste interview, maar nog steeds is het moeilijk af te leiden wie het nu echt zou kunnen zijn.

“Als hoofd van het Huis van Raaf begeef ik mij vaak in de hoogste kringen. Een uitnodiging voor een banket of koninklijk bal sla ik zelden af, want ik hou ervan om in hogere sociale kringen rond te fladderen. De toekomst is aan de jonge vogels, dus ik vind het prachtig om te zien hoe prinses Elisabeth haar vleugels uitslaat”, zegt Raaf.

Raaf is heel onzeker en komt soms nogal statig over voor de buitenwereld. Raaf probeert vaak de mensen hun aanleiding naar iets anders te trekken, dan naar wat er zich binnen in hem of haar afspeelt.

“Nochtans is het niet altijd nodig om die onzekerheden te verhullen, het is van maatschappelijke waarde om dat te normaliseren. Zelfs de grootste hoogvliegers zijn daar niet immuun voor.”