.
Rani De Coninck
zondag 12 februari 2023

Rani heeft rouwproces een plaats gegeven

“Een fantastische madam”

Sven Ornelis heeft er intensieve maanden op zitten. Door corona kwam hij heel wat kilo’s aan en kwam zijn gezondheid terug in het gedrang. Om dat tegen te gaan ging hij terug intensief wandelen, paste hij zijn voeding aan en beperkte hij het drinken van een wijntje tot speciale feestgelegenheden.

Maar makkelijk is het niet. “Ik breng zelf wijn op de markt en daar proef ik graag van”, bekent Sven Ornelis aan Dag Allemaal. Hij wil graag nog drie kilo afvallen, zodat hij weer een 7 vooraan ziet staan op de weegschaal.

Sven is dus een echte Bourgondiër, wat het extra verleidelijk maakt om lekker te eten en af en toe een glaasje te drinken.

Toch heeft hij het karakter om door te zetten en één van zijn collega’s, Rani De Coninck, is volgens hem een even grote doorzetter en een fantastische madam.

Ze verloor recent iemand uit haar vriendenkring en ging dus door een zware periode. “Ik heb zoveel respect voor haar. Ik ben blij dat ze dat rouwproces een plaats heeft gegeven en nu weer te horen is op Joe”, aldus Sven aan Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Rani De Coninck en Sven Ornelis