.
Raven van Dorst
zondag 27 oktober 2024

Raven van Dorst: “Ik ben misselijk naar huis gegaan”

Het was te veel van het goede

Heel wat Vlamingen kenden Raven van Dorst niet. Maar sinds ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ is daar verandering in gekomen. Het programma liet Vlaanderen kennismaken met deze toch wel bijzondere persoon.

Raven is de eerste die zich kon plaatsen voor de finaleweken, maar blikt nu al met een positief gevoel terug op zijn deelname.

“Ze hadden veel te veel voor me klaargezet! Er stonden taarten en eclairs en snoep, en dan kwamen ze weer met chips en nacho's. Ik heb die eerste aflevering zoveel gegeten dat ik kotsmisselijk naar huis ben gegaan. Voor de tweede heb ik gevraagd: 'Géén catering meer in mijn kleedkamer, alsjeblieft!”, lacht Raven in Humo.

Velen weten nog altijd niet dat Raven ook vooral muzikant is. Maar jammer vindt van Dorst dat niet per se. Raven verwacht ook niet dat hij een lievelingetje van de Vlamingen zal worden.

“Ik doe niet mee om mijn muziek aan de man te brengen. Natuurlijk zou ik graag eens op Rock Werchter staan, maar dat moet op een natuurlijke manier gebeuren. Niet omdat ik op televisie een paar moppen hebt getapt en Erik Van Looy belachelijk heb gemaakt.”

Bio van Raven van Dorst

Meer Over:

Raven van Dorst