.
Ray Verhaeghe
zondag 11 september 2022

Ray Verhaeghe voelt zich niet meer veilig in zijn eigen huis

Ray Verhaeghe overvallen in zijn eigen huis

Inbrekers betrappen in je eigen huis, je maakt het liever niet mee. Ray Verhaeghe, die we allemaal kennen als Albert uit ‘Familie’ maakte het wel mee.

Toen Ray aankwam bij zijn huis zag hij dat de voordeur open stond. Niet veel later stormden de dieven naar buiten. De politie kon weinig doen en Ray mag van geluk spreken dat er niks is gestolen of dat de dieven geen geweld hebben gebruikt.

De dieven lieten heel wat materiële schade achter, maar dat is nog het minste. Ray voelt zich niet meer veilig in zijn eigen huis, en dat vindt hij nog het ergste.

“Ze hebben hier binnen gezeten, in mijn privé, en dat is een akelig gevoel. Dat zindert nog altijd na wanneer ik ’s avonds in het donker thuiskom. Als je met twee bent, kan je over de spanning heen praten en verwerk je dat gemakkelijker, maar mijn vrouw is al meer dan 15 jaar overleden. Ik kom dus ’s avonds alleen thuis en dan loop ik te piekeren”, zegt hij in Dag Allemaal.

Gelukkig voor Ray kan hij nog wat afleiding vinden in zijn job bij ‘Familie’. Hoewel hij niet vaak meer op de set wordt verwacht. “En dat is wel jammer. Niet zozeer om mijn eigen rol, maar om de verhaallijn van de oudere generatie. Ik heb kleinkinderen en achterkleinkinderen, ik weet uit ondervinding hoe belangrijk samenkomen bij de bompa is om de familie bij elkaar te houden. Dat zien ze in ‘Familie’ over het hoofd.”

Bio van Ray Verhaeghe

Meer Over:

Ray Verhaeghe