.
Regi
maandag 5 december 2022

Regi al even vrijgezel: “Maar ik ben niet eenzaam”

Op welk type vrouw valt hij?

Met ‘Regi Academy’ heeft de dj zijn eigen programma op VTM2. Maar wist je dat Regi eerder al eens voor een ander programma is gevraagd. VTM had bijzonder veel interesse in ‘Wie wordt het lief van Regi’.

“Ze hebben dat al eens voorgesteld, maar nadien heb ik er niets meer van gehoord. Ik weet ook niet of ik dat echt zou doen, zeker naar de kinderen toe. Tenzij het op een grappige manier kan, met een jury en zo. Ik lach me kapot. En volgens mij zou het een kijkcijferkanon worden”, lacht Regi in Story.

Regi is ondertussen al enkele maanden vrijgezel, maar hunkert nog niet meteen naar een nieuwe relatie. Hij wil graag nog wat profiteren van het single zijn.

“Of ik een wild vrijgezellenleven leid? Dat gaat niet als je op topniveau wil werken. Ik kan niet tot ’s nachts met zes vrouwen in de jacuzzi zitten als ik om vijf uur naar de radio moet. Maar ik voel me alleszins niet eenzaam.”

Wie toch interesse heeft in Regi kan natuurlijk altijd proberen. Regi vertelt graag op wat voor type hij valt. “Ik val altijd op blond. Het enige wat telt is humor en intelligentie. Dat is altijd de rode draad geweest in mijn relaties.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi Regi Academy