.
Milk Inc
vrijdag 9 december 2022

Regi blijft mysterieus: “Laat de mensen maar speculeren”

Hij verklapt niets

Wie graag de vrouw wil worden van dj Regi Penxten die moet er rekening mee houden dat haar toekomstige man vaak weg van huis is en altijd heel hard aan het werken is. Maar dat zou geen excuus mogen zijn, vindt Regi.

“Ik vergelijk mezelf altijd met de luchthaven van Zaventem. Als je daar in de buurt een huis koopt, moet je achteraf niet klagen over nachtlawaai. Bij mij weet je perfect op voorhand wat ik doe, er zijn geen verrassingen”, lacht Regi in Story.

Maar je ziet ook wel elk jaar je partner schitteren in het Sportpaleis, want daar heeft Regi een jaarlijkse vaste afspraak voor het feestje van het jaar. En dat zou volgend jaar wel eens met Milk inc kunnen zijn.

“Laat de mensen maar speculeren, ik vind dat leuk. Sowieso zullen de fans niet teleurgesteld zijn. Je weet dat je bij ons een topshow krijgt. Of Linda erbij zal zijn: dat laat ik in het midden. ‘The Return’ slaat vooral op het feit dat we weer in het Sportpaleis staan met de hele bende.”

Een terugkeer van Linda lijkt dus niet uitgesloten te zijn, zeker niet nadat ze plots op allerlei podia lijkt op te duiken. “Voor mij was dat geen verrassing, ze heeft het me zelf verteld. Ik ben blij dat ons Linda opnieuw boven water is gekomen.”