.
Regi en Pauline
dinsdag 13 december 2022

Regi: “Dat ga ik nooit doen”

Wie weet komt het er ooit van

De verwachtingen voor ‘Regi: The Return’ in het Sportpaleis volgend jaar zijn hoog gespannen. Iedereen is er rotsvast van overtuigd dat niemand minder dan Milk Inc, met Linda Mertens, hun comeback zal maken.

Of dat ook zo zal zijn, daar blijft Regi heel mysterieus over. Maar hij is blij dat Linda ondertussen al weer een paar keer op het podium heeft gestaan.

“Ze heeft het heel moeilijk gehad na de dood van haar dochtertje en dit is een positief signaal na zeven jaar van verdriet. Maar laat ze maar rustig opbouwen. Ik wil haar geen druk opleggen. Zij beslist wanneer ze er klaar voor is. Als er ooit een comeback komt van Milk Inc., is dat sowieso met Linda. Ik zal nooit op zoek gaan naar een andere zangeres”, vertelt Regi aan Story.

Maar omdat de nummers van Milk. Inc zo populair zijn, blijft Regi deze wel spelen tijdens zijn optredens. Alleen dit keer gezongen door onder andere Olivia Trappeniers en Pauline.

“Ik speel ze met plezier, want veel mensen worden dan nog steeds zot. Maar het is niet dat we die liedjes nodig hebben om de zaal vol te krijgen. Had ik alleen maar Milk Inc. nummers, dan was het me nooit gelukt om een Sportpaleis te vullen.”

Bio van Regi, Linda Mertens, Milk Inc, Olivia Trappeniers en Pauline Slangen