.
René Verreth
donderdag 19 oktober 2023

René Verreth: “Hij had het nog moeten meemaken”

Iedereen kent hen nog

René Verreth kennen we allemaal als acteur uit ‘De Collega’s’ en tal van andere programma’s. Hij acteert al een tijdje niet meer, maar hij sluit zich niet op in zijn huis. Hij komt nog steeds vaak buiten. En dan wordt hij nog vaak aangesproken over zijn rol in ‘De Collega’s’.

De acteur geniet van zijn oude dag samen met zijn vrouw Lieve. Hij ziet haar nog altijd doodgraag en de twee zijn graag samen.

“Ik kan daar heel erg van genieten. Ik ben zo blij dat ik nog met m'n vrouw kan samenwonen. Ik heb veel kunnen doen in m'n leven, ik heb van niks spijt. Ook niet van 'De Pak De Poen Show', nee. anu en ik hebben dat toch maar gedaan, hé. Echt, hier zit een heel gelukkige mens. Ik heb een mooie carrière gehad. Het is groots geweest, en het is nog groots”, zegt hij in Dag Allemaal.

Iedereen kent natuurlijk René en Manu Verreth. Manu is ondertussen jammer genoeg overleden, maar de twee staan in het collectief geheugen van Vlaanderen.

“Zo is dat. Het feit dat zoveel mensen ons nog kennen... allez, jong, wie had gedacht? Dat had Manu nog moeten meemaken.”

Bio van René Verreth

Meer Over:

René Verreth