.
Riadh Bahri
vrijdag 18 november 2022

Riadh Bahri: “Dat laat weinig aan de verbeelding over”

Hij is gelukkig met Niels

Wie een aflevering van ‘BV-darts’ heeft gezien, heeft ook opgemerkt dat er voor kandidaat en nieuwslezer Riadh Bahri altijd een trouwe supporter in de zaal zit. Niels is de man van Bahri en is Bahris grote steun en toeverlaat.

“Hij is het beste wat me ooit is overkomen. Ik heb Niels leren kennen via Grindt, een app voor homo’s, die weinig aan de verbeelding overlaat. We hebben even gechat, en dan zijn we beginnen daten”, vertelt Riadh over hoe ze elkaar hebben leren kennen in Het Laatste Nieuws.

Niels is een constante in Riadhs leven en brengt veel rust met zich mee. “Maar we zijn echt tegengestelden van elkaar. Ik de chaotische creatieveling, hij de nuchtere, analytische wetenschapper. Ik aanwezig en luid, Niels rustig. We zijn ying en yang. Een potje en het dekseltje.”

Voor Riadh was het niet eenvoudig om uit de kast te komen. Zijn vader had moeite met het aanvaarden van de homoseksualiteit van zijn zoon.

“Zelf wist ik het, onbewust, al vanaf de lagere school. In de douche, na het sporten gleden mijn ogen altijd af naar de jongenslichamen. En later, als puber, keek ik op het internet liever naar naakte mannenlichamen, dan naar vrouwenlichamen.”

Koop hier Uit de kast In De Kast

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri