.
Riadh Bahri
dinsdag 1 november 2022

Riadh Bahri: “Mijn hersenpan is daar nog niet klaar voor”

Hij heeft bijzondere dromen

Hij stond eerst niet op het lijstje met deelnemers voor de ‘Allerslimste Mens Ter Wereld’, maar schopte het als invaller toch tot de finaleweken. Ondertussen een erg mooi meegenomen promotie voor het boek dat Riadh Bahri heeft geschreven.

Het gaat dus goed met Riadh. Al is dat een periode anders geweest. Toen hij vijftien was verloor hij zijn zus, die zelf pas 18 was.

“Ik droom heel vaak over haar. Ze is in 2001 overleden aan leukemie. Hoe langer ze dood is, hoe vaker ze in mijn dromen op bezoek komt. De kanker had haar kaal gemaakt, maar als ik over haar droom, zie ik haar nog altijd met lange bruine krullen”, vertelt Riadh aan Het Laatste Nieuws.

De dromen die Riadh heeft over zijn zus zijn gelukkig wel altijd mooi en dan herbeleven ze dingen van vroeger. “Maar soms duikt ze ook op in m’n huidige leven. Zo droomde haar bijvoorbeeld mee als gast op m’n huwelijk.”

Vorig jaar verloor Riadh zijn vader, maar hij is nog niet opgedoken in zijn dromen. “Onze relatie was moeilijk, ik denk dat mijn hersenpan daar nog niet klaar voor is.”

Koop hier Uit de kast In De Kast

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri