.
Riadh Bahri
vrijdag 9 december 2022

Riadh Bahri: “Wij waren rotverwend”

Hij liet het enkel via materiële dingen merken

Riadh Bahri trouwde twee jaar geleden in volle coronacrisis met zijn partner Niels. Een ultiem geluksmoment na heel wat bewogen jaren.

Want uit de kast komen was niet evident, al zeker niet met een vader die op geen enkel vlak te overtuigen was van het feit dat een man evengoed kon trouwen met een man.

“Mijn vader wou heel graag dat we een warme band hadden. En hij heeft me ook graag gezien, daar ben ik zeker van”, vertelt Riadh Bahri aan Dag Allemaal. Hij liet het echter enkel merken via materiële zaken.

De vader van Riadh was zaakvoerder van een goed draaiende brasserie in Gent. “Wij waren rotverwend”, aldus Riadh Bahri. Zijn vader hamerde ook altijd op goeie punten op school. Die aanpak heeft wel zijn vruchten afgeworpen.

Toch hebben ze er een zeer hoge prijs voor moeten betalen. Er was in het gezin geen warme sfeer of harmonie. Ook toen Riadh Bahri vertelde aan zijn vader dat hij ging trouwen kwam de vraag: “Ah, en met wie?”. Kort daarna gingen Riadh en zijn man niet meer langs omdat ze te horen hadden gekregen dat het te moeilijk lag.

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri