.
Celine Dept en Michiel Callebaut
donderdag 2 februari 2023

Rijvers Festival geeft startschot ticketverkoop en lanceert eerste namen

Wat een line-up

Rijvers Festival, het snelst groeiende festival van Vlaanderen, trekt dit jaar terug alle registers open: opnieuw meer dan 100 artiesten, vier festivaldagen en een nóg grotere versie van de razend populaire TikTok-stage. En dat is nog maar het begin. Het festival is vast van plan nog te groeien. Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en de Kastaars te zien krijgen.

De breedste mix aan artiesten vind je 11, 12 ,13 en 14 augustus in Lievegem bij Gent. Floris Benoit, woordvoerder Rijvers Festival: “We ontvangen opnieuw alle muzikale toppers uit Vlaanderen op onze podia. Hebben reeds bevestigd: Bart Peeters met live-band, Metejoor met live-band, Average Rob, Intergalactic Lovers, Nederlandse popsensatie Flemming, Regi Live die een pak grote live artiesten meebrengt, K3 en Céline Dept. We lossen binnenkort nog veel meer nieuwe namen - met terug een aantal MIA-winnaars - en ook enkele absolute kleppers die nog nooit eerder op onze affiche stonden.”

Ook Bart Peeters én zijn live band zijn dol op de dynamiek en sfeer van het Rijvers Festival. Zij kijken alvast uit naar hun optreden in augustus. Het publiek mag zich aan een grote ambiance verwachten: “We brengen vooral een greatest hits show. We hebben in 2023 nog geen concerten gespeeld. Dus we hebben nu al zin in deze zomer.”

De immens populaire TikTok Stage krijgt ook dit jaar opnieuw een belangrijke plaats op het festivalterrein. “Meer zelfs: we breiden het podium uit. Zowel qua oppervlakte als qua aantal gasten die langskomen voor een meet-and-greet pakken de organisatoren het dit jaar opnieuw grootser aan. "We merkten vorig jaar al dat de interesse in de TikTok-stage enorm was en geloven dat we ook dit jaar kunnen verrassen met straffe namen zoals onder andere Céline Dept,” aldus
Floris Benoit.

Nu zaterdag, 4 februari, start de officiële ticketverkoop. Vanaf 10u kan iedereen weekendtickets kopen via de website www.rijversfestival.be.

Floris Benoit: “We voelen de vraag naar tickets iedere week stijgen. Om een vlotte online ticketverkoop te garanderen hebben we speciaal voor zaterdag enkele aanpassingen doorgevoerd aan onze webservers. We verwachten een serieuze verkooppiek maar zijn er helemaal klaar voor.”