.
Rik Verheye
donderdag 23 februari 2023

Rik Verheye en Ella Leyers niet langer een koppel

Maar waarom?

De relatie tussen Ella Leyers en Rik Verheye werd groots aangekondigd in alle kranten en dagbladen. De twee kenden elkaar al een tijdje, maar het was pas recent dat de vonk tussen de twee was overslagen.

Maar nu is dat mooie sprookje alweer voorbij en vormen de twee niet langer een koppel meer. De verloving van de twee werden dan ook meteen verbroken.

Heel Vlaanderen vond Ella en Rik een heel erg mooi koppel en vraagt zich dan ook massaal af waar het zo is kunnen foutlopen tussen de twee, vraagt Tv Familie zich af.

Waarom het is fout gelopen, daar zullen we voorlopig nog het raden naar hebben. Maar het was al voor de officiële aankondiging duidelijk dat er iets niet klopte.

Rik werd op Valentijn gespot in de bar van het Lindner Hotel in Antwerpen, zonder Ella. Terwijl je op Valentijn toch iets anders zou verwachten. Opvallend was dat Rik er naar het schijnt erg bedrukt uit zag en dat je duidelijk zag dat er iets aan de hand was.

Bronnen die het koppel kennen lieten wel weten aan Het Laatste Nieuws dat er geen derde partij in het spel is en dat het koppel er gewoon is achter gekomen dat de liefde niet zo groot was, als ze eerst dachten.

Bio van Ella Leyers en Rik Verheye