.
Rilke Eyckermans
woensdag 28 december 2022

Rilke Eyckermans: “Ik heb heel dure kleren gekocht”

Ik durf écht de prijs niet zeggen

Ook voor Rilke Eyckermans staan de Eindejaarsfeesten voor de deur. Nina, weekendbijlage Het Laatste Nieuws, vraagt haar welke feestkus ze wil vergeten.

Het bizarre verhaal gaat echter niet over de feestdagen, maar over de begrafenis van haar oma. Tijdens het groeten, probeerde een verre kennis haar op de mond te zoenen. Een gekke gebeurtenis. “Achteraf hebben we erom kunnen lachen. Sorry oma”, relativeert de actrice.

Rilke Eyckermans maakt in Nina, weekendbijlage Het Laatste Nieuws, nog een markant statement: “De mensen die verantwoordelijk zijn voor de energiefacturen, zouden om vergiffenis moeten vragen.”

De première van de film ‘De zonen van Van As’, deed de actrice nog even diep in de buidel tasten. “Ik heb heel dure kleren gekocht”, bekent ze. “Ik durf écht de prijs niet zeggen.”

Al lachend vertelt Rilke nog dat ze op een feestje eens een compliment kreeg over haar rode lippenstift. De man vond het altijd ‘een meerwaarde voor een vrouw’. “Ik legde hem uit dat hij dat beter niet meer kon zeggen tegen toekomstige veroveringen.”

Bio van Rilke Eyckermans

Meer Over:

Rilke Eyckermans