.
Rilke Eyckermans
woensdag 14 december 2022

Rilke Eyckermans is nog altijd happy single

Er is niks mis met haar

Rilke Eyckermans, de actrice die we kunnen bewonderen in de film ‘De zonen van Van As’, doet in Nina, weekendbijlage Het Laatste Nieuws, haar eindejaarsboekje open.

We lezen er bijvoorbeeld over de jaarlijkse gewoonte om na de kerstmarkt een rondje te maken in het reuzenrad. En dat bekomt haar blijkbaar niet altijd even goed. “Daar werd ik ooit eens misselijk, van de hoogte. Of misschien van dat jenevertje te veel. Al gaf ik niet over”, lacht ze ondeugend.

Met de eeuwige verwondering over haar vrijgezellenbestaan heeft ze het wel gehad intussen. Laat het duidelijk zijn dat er niks mis is met haar. “Ik ben nog altijd happy single”, bevestigt de actrice.

Het familiegebeuren is er eentje om in te kaderen volgens Rilke. Al vanaf de eerste noten van een bepaald nummer ontploft het feest. “Dan neemt heel mijn familie potten en pannen en beginnen we aan een kakofonie. Iedereen doet ook spontaan mee.”

Met de vriendenkring delen ze altijd een fout cadeau rond, komen we te weten in Nina, weekendbijlage Het Laatste Nieuws. “Ik kreeg eens een gigantische doos en toen ik die uitpakte, lag er een lelijk mandje in met kleine zeepjes in plastiek.”

Bio van Rilke Eyckermans

Meer Over:

Rilke Eyckermans