.
Rob Vanoudenhoven
vrijdag 13 september 2024

Rob Vanoudenhoven: “Dat wil toch iets zeggen”

Hij wordt nog vaak aangesproken

Rob Vanoudenhoven komt niet meer zo vaak op televisie als vroeger, maar is wel nog altijd heel vaak met televisie bezig. Hij heeft in zijn glorietijden heel vaak gekke dingen meegemaakt waar hij nu soms nog op terugblikt.

“Mijn vriendin Angela is een Amerikaanse. Zij heeft mijn glorieperiode - om het zo te noemen - niet meegemaakt. Af en toe hoorde ze in het begin weleens iemand zeggen hoe ongelofelijk 'De XII werken' destijds wel waren. Waarop ik haar dan meestal zei dat ze zich daar ook niet te veel bij moet voorstellen. Tot we een vakantie doorbrachten op de Seychellen. Je had er een bar waar je een prachtig zicht op de zonsondergang had. Op een avond hoor ik ineens iemand keihard roepen 'Hey Rob! Da's Rob Vanoudenhoven daar!'”, lacht Rob in Primo.

Op dat moment keek Angela haar vriend toch even vol verbazing aan. Ze had niet gedacht dat Rob echt zo bekend was in Vlaanderen.

“Dat bleek een voormalige Belgische marinier die daar vroeger gewerkt had en besliste om daar zijn pensioen te slijten. Dat was wel grappig. Het doet me trouwens nog altijd wel plezier om aangesproken te worden over mijn programma's. Dat wil toch zeggen dat we de mensen destijds een goed gevoel gegeven hebben.”

Bio van Rob Vanoudenhoven

Meer Over:

Rob Vanoudenhoven