.
Rob Vanoudenhoven
donderdag 19 september 2024 16:00

Rob Vanoudenhoven: “Wat is er aan het gebeuren?”

Hij krijgt vaak kritiek

Als programmamaker of bekend gezicht moet je al opgewassen zijn tegen de vele kritiek die je soms te horen krijgt. Niet alleen als programmamaker en presentator kreeg Rob Vanoudenhoven kritiek, positief en negatief, ook als kunstenaar ontsnapt hij er niet aan.

“Soms denk ik 'Wat is er aan het gebeuren?' De kritieken zijn inderdaad goed, ook van collega-kunstenaars. Da's hartverwarmend. Los daarvan zou ik er toch mee doorgaan. Ik heb altijd kunst gemaakt. Vroeger tussen de soep en de patatten. Ik heb altijd getekend en geschilderd of me creatief beziggehouden. Omdat ik dat in mijn eentje kon doen zonder twintig voorafgaande vergaderingen”, zegt hij in Primo.

Rob heeft televisie nooit losgelaten. Zo is hij ook weer invaller geweest als publieksopwarmer bij het populaire ‘Blokken’.

“Daar beleef ik nu nog meer plezier aan dan vroeger. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Ik ken dat team goed en da's een toffe ploeg. Andere producties help ik soms ook uit de nood. Ik ben graag alleen bezig in mijn atelier, maar soms voel ik wel dat het weer tijd is om naar buiten te komen en iets anders te doen.”

Bio van Rob Vanoudenhoven

Meer Over:

Rob Vanoudenhoven