.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 6973
donderdag 12 oktober 2023

Roel Vanderstukken: “Ik kan me niet in stukken snijden”

Hij blijft meespelen in ‘Familie’

Roel Vanderstukken heeft zijn droom kunnen realiseren en heeft een eigen restaurant geopend. Of hij zelf veel in de zaak te vinden zal zijn, dat weet hij nog niet. Met zijn job is het moeilijk om daar vaste dagen op vast te plakken.

“Maar als ik tijd heb, vind je mij terug in de zaal. Ik hou dan vooral mijn ogen en oren open. Wat kunnen we leren van de vaste klanten? Wat kan er beter in de werking? Ik breng al eens een fles wijn of water aan tafel, of zet de borden. Alleen kan ik, in tegenstelling tot mijn geroutineerde personeel, geen vijf borden op mijn arm dragen”, lacht Roel in Story.

Roel wil geen keuze maken tussen zijn verschillende jobs. Ze blijven allemaal even belangrijk voor hem. Toch blijft ‘Familie’ zijn hoofdberoep.

“Ik ben een ondernemer en mijn takenpakket heeft zich gewoon wat uitgebreid. Maar dat wil niet zeggen dat ik de rest moet verwaarlozen. Alleen kan ik me natuurlijk niet in stukken snijden. Bij ‘Familie’ kan ik niet zeggen: ik kom vandaag niet, want ik moet in de zaak zijn.”