.
News Image

Ruben uit Het Gezin overvallen in Brussel

Vader van 'Rubentje' haalt uit op Facebook.


Als u naar ‘Het Gezin’ op Eén kijkt, dan hebt u het gezin Degroote vast en zeker al opgemerkt. Ruben is de zoon van Johan en Ria Degroote. Ruben is één van de vijf groepsleden van de nieuwe boysband ‘BOBBY’ , wellicht kent u hem vooral als de brokkenpiloot. Ondertussen heeft Ruben zijn rijbewijs al een tijdje. En in plaats van zich met de auto te verplaatsen, doet hij dat graag op zijn step. Of deed hij dat, Ruben werd afgelopen week in hartje Brussel overvallen. Rubentje toch, wat heb jij veel pech!



“Proficiat aan alle gezagsdragers in dit land , mijn zoon “Rubentje”werd vandaag in het maximiliaan park beroofd van zijn step. Een 10 tal migranten benaderden , bedreigden hem en namen zijn step af terwijl ze ook nog een jong meisje van haar fiets sleurden”, schreef papa Johan woensdag op Facebook. Tot overmaat van ramp kon hij op het politiekantoor op niet al te veel hulp rekenen. “In het politiekantoor vertelden ze “het is dweilen met de kraan open!” “Als er niemand werd neergestoken met een mes word er geen gevolg aan gegeven “ “ vandaag iemand opgepakt op heterdaad die een valies aan het stelen was, na 2 uur kregen we de opdracht van de procureur om hem vrij te laten” “ dagelijkse kost , gebeurd gemiddeld 100 keer per dag ! “ en zo konden ze nog uren doorgaan .” Is dit dan het land waar wij ons blauw betalen aan belastingen”, vraagt Johan zich hardop af.



Het gezin Degroote woont in het Brusselse, zij worden elke dag geconfronteerd met het onveiligheidsgevoel. Johan neemt in zijn post geen blad voor de mond. “Onveiligheid ten top! Dat ze eens beginnen met al die mannen zonder papieren direct een retourticket geven ! Of onmiddelijk opsluiten .Zo vogelvrij als ze zijn kunnen ze zich echt alles veroorloven ze hebben niets te verliezen . Een ware schande voor het mooie Brussel om dit zo “naar de kloten “te helpen .En daarmee bedoel ik niet Fatima die met haar 2 Proper uitgedoste kids naar school ga . Niet onze Marokkaanse bakker die elke dag in de weer is . Of onze kapper met Senegalese roots maar wel dat “krapuul “ die hier de heleboel komt verzieken ..Die gangsters kunnen direct op heterdaad worden betrapt door Loksteps in te zetten met undercover agenten . Geen prioriteit ! Wanneer gaan politici dit eens beseffen Arm Belgie dat ze zelfs dat niet beheersen, besluit Johan.


Bio van Ruben Degroote