.
News Image

Les Flamands lanceert boysband BOBBY

Vijf talenten samen in BOBBY.


Vijf keer jong geweld, vijf brokken talent, vijf paar charmante kijkers, vijf keer warrig haar. Je weet wel, zo van dat haar waar je met je vingers wil doorgaan. Vandaag laat Les Flamands BOBBY op ons los, 5 jongens, tussen 17 en 21, die uit hun voegen barsten van de goesting.

Goesting in het leven, goesting in dit muzikaal avontuur. Want dat is de droom: muziek maken, met maten. Ze brengen Engelstalige popmuziek met melodieën die niet meer uit je douche weg te denken zijn. Songs waar jij en ik ons in herkennen.BOBBY vertelt vanaf vandaag ook online zijn verhaal. Vanaf nu nemen Aaron, Ryan, Simon, Brecht en Ruben je mee in hun BOBBY hub op social media. Maar wie zijn die vijf talenten?Aaron Blommaert

Simon Eeraerts

Ryan Joostens

Brecht Gurny

Ruben DegrooteBOBBY is het nieuwe muzikale project van Les Flamands Les Flamands is een creatief huis dat op 1 september 2018 het licht zag. Met de ene voet in de muziekbusiness en de andere in de media, zet Les Flamands haar schouders conceptueel en creatief onder producties zoals ‘Niels Destadsbader Dertig’ in het Sportpaleis, ‘30 jaar Kom op tegen Kanker’ en theatertournee ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’. Daarnaast verzorgt Les Flamands ook het management van o.a. Frances Lefebure en Imke Courtois.

In alle stilte heeft Les Flamands gebroed op een nieuw muzikaal project, waar ze nu mee naar buiten komen.

Eind 2018 ging Les Flamands op zoek naar muzikaal talent. Gezocht en gevonden, die 5 sterke koppen, unieke persoonlijkheden en grote ambities, kortom jongens die vanaf nu ook op een scherm te zien zijn én zullen spetteren.


Download onze app voor Android of iOS