.
Samantha
maandag 21 november 2022

Rusthuis verwonderd dat Samantha nog leefde

Je hebt een ijzersterk hart

Samantha zingt ondertussen niet meer maar uiteraard blijft ze bij het grote publiek wel bekend als zijnde de zangeres van het liedje Eviva España.

In het rusthuis waar ze verblijft komen er vaak collega zangers van haar optreden. “Ik hoor nog graag zangers bezig”, vertelt Samantha aan Dag Allemaal.

Zijzelf is echter teleurgesteld in het feit dat ze zo weinig bezoek krijgt van vroegere collega’s. “Ik denk dat het drempelvrees is”, aldus Samantha in Dag Allemaal. Ze zijn volgens haar bang hoe ze zal zijn, of ze continu zal zitten zagen en klagen, iets waar de meeste mensen moeilijk mee om kunnen.

Af en toe krijgt Samantha nog eens de vraag of ze ergens wil komen zingen. Dat doet ze echter niet meer. En daardoor heeft ze ook heel wat heimwee. “Heimwee in mijn hart ja”, vertelt ze als er gevraagd wordt of ze gans de wereld rond de muziek niet mist.

Ook corona kreeg haar twee jaar geleden te pakken. Na een opname van zestien dagen, lieten ze haar terugkeren naar het rusthuis. Daar was men verwonderd dat Samantha nog leefde. “Je hebt een verdomd ijzersterk hart”, zei de dokter haar.

Bio van Samantha

Meer Over:

Samantha