.
Ruth Beeckmans en Gary
zondag 27 oktober 2024 07:20

Ruth Beeckmans: “Het moet echt wel een roeping zijn” 

Ze heeft er bewondering voor 

Je partner geheel onverwacht verliezen, je wenst het niemand toe. Helaas overkwam het Ruth Beeckmans. Haar man Gary overleed 2,5 jaar geleden, zomaar uit het niets.

Ruth heeft de tijd genomen om te rouwen, maar het verdriet om het verlies zal nooit slijten. Dat gaat nooit meer over.

“Ik wil dat ook niet. Het wordt niet minder groot, alleen wat leefbaarder. En ondanks de pijn en het verdriet moet je weer openstaan voor mooie dingen in het leven. Dat is moeilijk, maar ik denk dat Gary superfier zou zijn op ons drietjes. Hoe we onze weg in het leven vinden, hoe de kinderen floreren. Daar ben ik zelf ook heel trots op. Het leven is een geschenk. Soms kan het veel pijn doen, maar er is wel altijd ergens licht”, klinkt het in Story.

De voorbije maanden had Ruth het bijzonder druk, onder andere met haar deelname aan ‘Een Echte Job’. En dat is, gezien de situatie, heel intens en zwaar geweest.

“Maar het helpt je ook om te relativeren. Iedereen draagt een rugzak mee in het leven. Alleen is die bij de ene persoon wat zwaarder dan bij de andere. Verpleegkundige is alleszins een prachtige job. Zorg dragen voor anderen: ik heb daar veel bewondering voor. Maar het moet echt wel een roeping zijn.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans