.
Ruth Beeckmans
zondag 2 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Ik ben daarin niet de enige” 

Het gaat met ups and downs 

Veel acteurs vinden het fantastisch wanneer ze op de planken kunnen staan en kunnen spelen voor een live publiek. Ruth Beeckmans is ooit haar carrière begonnen in het theater en dankzij ‘Aspe: Moord in de studio’ keert ze nu een beetje terug naar de bron.

“En door al dat tv- en filmwerk was het toch al een tijdje geleden dat ik nog eens op de planken stond. Bij de opnames van tv-programma's is er soms ook publiek aanwezig, maar da's toch nog anders. En bij een live voorstelling heb je maar één kans, hé. Je vertolking moet er dus meteen boenk op zijn. Dat maakt me niet hypernerveus of zo, maar wel alert”, zegt Ruth in Promo.

Wie Ruth volgt op sociale media, heeft waarschijnlijk al opgemerkt dat Ruth regelmatig iets post met een diepere betekenis. Zo post ze wel vaker iets dat te maken heeft met een rollercoaster, net zoals haar leven.

“Maar ik vermoed dat ik daarin niet de enige ben. Ik denk dat de meeste mensen die vol in het leven staan veel ups en downs ervaren. In elk geval vond ik dat beeld heel goed bij mijn leven passen. Ik zit in zo'n bakje van de rollercoaster en moet mee. Het leven gaat stevig vooruit, maar wat wij hebben meegemaakt, zorgt ervoor dat onze dalen wel heel diep waren.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans