.
Ruth Beeckmans en haar overleden man Gary
zondag 14 mei 2023

Ruth Beeckmans: “Ik had daar als kind weinig last van”

Haar dochter des te meer

Het is ondertussen 1 jaar geleden dat Ruth Beeckmans afscheid moest nemen van haar partner Gary. Maar ook haar kinderen Charlie-Sue en Cobey-Mae moeten hun vader al een jaar lang missen en dat doet nog altijd pijn.

Charlie-Sue is de oudste van de twee en er zit toch iets meer dan 6 jaar leeftijdsverschil tussen haar en haar jongere zusje. Dat zorgde soms wel eens voor moeilijke momenten wanneer Charlie-Sue plots de aandacht moest delen met haar zusje.

“Ik zie veel meer van Gary in Charlie-Sue, dan van mezelf. Dat neusje, die lippen, de ogen…en ze is even sportief en onvermoeibaar. Ze is wel net zo extravert als ik, maar op sommige punten toch gevoeliger. Als iemand haar een opmerking geeft of zij begrijpt het anders, dan kan ze echt van de kaart zijn. Ze is soms heel onzeker, daar had ik als kind weinig last van”, zegt Ruth in Story.

Het is soms erg confronterend voor Ruth om te zien hoeveel haar dochter op haar vader lijkt. Maar ze vindt het ook erg mooi.

“Ik denk eerder: zo hou ik dan toch iets over van haar papa. Ik zie Gary, zijn DA, door haar lijfje stromen en daar ben ik heel blij om.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans