.
Ruth Beeckmans
zondag 14 juli 2024

Ruth Beeckmans: “Ik had dat zo jammer gevonden”

Ze zien elkaar regelmatig

Het is een tijdje stil geweest rond Ruth Beeckmans, maar nu dient zich een heel drukke periode aan. De musical ‘Sneeuwwitje’, de zomerrevue van Gert Verhulst en James Cooke en later ook nog ‘Grease’ en ‘Tien Om Te Zien: De Musical’, het staat allemaal op de planning.

Dat is behoorlijk veel, maar schrik heeft Ruth niet om zichzelf voorbij te lopen. Zij bekijkt project per project en krijgt daarbij hulp van haar manager.

“Hij waakt erover dat het allemaal doenbaar blijft? Maar ik besef dat het pittig zal worden. Het is acteren, zingen en dansen, dus ik hoop dat mijn lijf, stem en hoofd het niet zullen begeven. En dat ik alles zal kunnen onthouden, want het is best veel. Tijdens de repetities heb ik soms gedacht: 'Ga ik het allemaal wel onder de knie krijgen”, lacht Ruth in Story.

Ruth deelt haar rol in ‘Sneeuwwitje’ met Karen Damen. Samen op een podium staan ze dus niet in de musical, maar gelukkig wel in de zomerrevue.

“Ik had het echt jammer gevonden als we elkaar deze zomer niet hadden gezien, want we komen ontzettend goed overeen. We zijn allebei gewoon heel hard wie we zijn. We zetten geen masker op.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans