.
Ruth Beeckmans
woensdag 8 februari 2023

Ruth Beeckmans: “In mijn hoofd was dat overbrugbaar”

Het waren intense opnames

Met ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’ heeft VTM er een nieuw romantisch programma bij. Het programma wordt gepresenteerd door Ruth Beeckmans en daarmee maakt zij haar comeback op het scherm.

“We hebben idyllische beelden in overvloed, want we trokken onder meer naar Senegal en Egypte. Maar het hoeft niet allemaal exotisch te zijn. In Zwitserland stonden we bijvoorbeeld naast een gletsjer, dat was machtig mooi”, blikt Ruth terug in Dag Allemaal.

Ruth heeft dus heel wat mooie plekjes gezien van de wereld, ondanks dat het niet altijd makkelijk was om alles geregeld te krijgen. Als alleenstaande mama van 2 kinderen, moet er natuurlijk opvang voorzien worden voor de kinderen.

“Maar we waren elke keer maar korte periodes weg. Dat was in mijn hoofd overbrugbaar, gezien de situatie. Anders zou het moeilijk zijn geweest om alles praktisch te regelen op het thuisfront. Gelukkig ben ik omringd door familie en vrienden op wie ik altijd kan rekenen zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken om de kinderen.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans